Hudroller

Med en hudroller, även kallad Dermaroller, kan du reducera dina bristningar. Små bristningar kan nästan försvinna helt och större bristningar blir mindre synliga. Därför ska vi på bristningar.nu naturligtvis titta närmare på denna hudroller.

Så fungerar en hudroller

En hudroller är en roller som består av hundratals små nålar som du rullar över dina bristningar. Nålarna stimulerar hudens produktion av det fiberprotein (Kollagen) som finns i huden som gör att nya hudceller återskapas. När nya hudceller skapas minskar dina bristningar och blir mindre synliga.

Med en hudroller kan du inte bara behandla bristningar utan även:

  • Ärr efter acneangrepp.
  • Operationsärr.
  • Åldersrynkor.
  • Celluliter.
  • Sol- och pigmentfläckar.

Behandling

När du använder en hudroller för att behandla svåra bristningar bör du välja en roller som har lite längre nålar, helst nålar som är 1.5 – 2 mm långa. För lindrigare bristningar kan en hudroller som har 0.5 – 0.75 mm långa nålar räcka. Du bör rolla dina bristningar dagligen, helst både morgon och kväll för ett snabbare resultat.

Du kan med fördel kombinera behandlingen med Finale Stretch Mark Removal Cream, vilket ger ett ännu snabbare resultat och minskar dina bristningar ytterligare. Krämen innehåller nämligen en massa ämnen som bidrar till en snabbare återväxt av hudceller och gör huden mer elastisk.

I Arkiv